KREATIVNO PISANJE

ODNOSI Z JAVNOSTMI

DRUŽBENA OMREŽJA

VODENJE PRIREDITEV

EMAIL MARKETING

SVETOVANJE IN IZOBRAŽEVANJE

KREATIVNO PISANJE

Ustvarjanje vsebin, ki pritegnejo pozornost 

Dolgoletne novinarsko – uredniške izkušnje so pripomogle k temu, da z užitkom ustvarjam vsebine, ki pritegnejo pozornost širšega kroga ljudi.

Pomagam pri besedilih za spletne strani, svetujem pri pisanju blogov, pišem komentarje, kolumne, intervjuje ter tudi PR članke in sporočila za javnost (po dogodkih, prireditvah…). Po dogovoru z naročniki soustvarjam tudi vsebine za interna glasila oziroma revije, lektoriram tekste,…

Skrbim tudi za vsebine na družbenih omrežjih, da so bolj privlačne na prvi pogled in seveda tudi vsebinsko zanimive za javnost.

ODNOSI Z JAVNOSTMI

Poskrbite za ugled in učinkovito komunikacijo z javnostjo!

Področje odnosov z javnostmi (ang. public relations) vključuje oblikovanje, izvajanje in spremljanje različnih komunikacijskih aktivnosti in kampanj, ki so namenjene vzpostavitvi in krepitvi ugleda organizacije ter vzdrževanju dobrega odnosa z različnimi deležniki, kot so stranke, zaposleni, vlagatelji, mediji in širša javnost.

Glavni cilj odnosov z javnostmi je gradnja zaupanja in ugleda organizacije ter vzpostavljanje pozitivne percepcije v javnosti.

V kolikor potrebujete konkretnejšo ponudbo za storitve s področja odnosov z javnostmi, me kontaktirajte.

DRUŽBENA OMREŽJA

Kako do učinkovite promocije na družbenih omrežjih? 

S svojimi dolgoletnimi novinarskimi izkušnjami in znanjem t.i. storytellinga v ospredje na družbenih omrežjih postavljam kakovostno vsebino, ki je relevantna za vaše sledilce in sledilke. Poudarek je na organskem marketingu, komunikaciji s sledilci, ustvarjanju koristnih in zanimivih vsebin, ki so ključne za večjo prepoznavnost.
 
Delujem kot Social Media Manager, torej kot upravljalka vsebin na družbenih omrežjih (FB, IG, LinkedIn, Twitter). Vsebine pripravljam v dogovoru z naročniki, po dogovoru poskrbim tudi za foto in video material oziroma info grafike.
 
Izvajam tudi individualna svetovanja in delavnice na temo ustvarjanja dobrih vsebin na družbenih omrežjih.
 
Imam osnovno znanje pri vzpostavitvi oglaševalskih kampanj na Facebooku in Instagramu, z veseljem pa vas povežem tudi s strokovnjaki s področja FB/IG in Google oglaševanja.

VODENJE PRIREDITEV

Vodenje prireditev, moderiranje okroglih miz,  animacija na športno – zabavnih prireditvah

Organizirate dogodek in potrebujete voditeljico, ki bo svoje delo z mikrofonom v rokah opravila suvereno, odgovorno in profesionalno?

Imate v sklopu dogodka predvideno okroglo mizo, ki jo je potrebno moderirati na sproščen, a profesionalen način?

Ste morda organizator dogodka športno – družabnega značaja in potrebujete energično, sproščeno in izkušeno animatorko, povezovalko programa?

Kontaktirajte me.

EMAIL MARKETING

E- mail marketing kot sestavni del marketinške strategije

Zaradi svoje učinkovitosti, prilagodljivosti in nizkih stroškov je e-mail marketing še vedno eden izmed najpomembnejših delov marketinške strategije za mnoga podjetja.

E-mail marketing ostaja pomemben zaradi več razlogov:

  1. Direkten dostop do ciljnega občinstva: Omogoča vam neposredno komunikacijo z vašimi strankami ali sledilci brez posrednikov. To omogoča večjo osebno povezavo in ciljano sporočanje.
  2. Učinkovitost pri dosegu: E-pošta je še vedno eden izmed najbolj učinkovitih načinov komunikacije. Z ustrezno segmentacijo in prilagajanjem vsebine lahko dosegate prave ljudi z ustrezno vsebino.
  3. Izgradnja odnosov in zaupanja: Redno komuniciranje prek e-pošte vam omogoča, da gradite odnose s svojim občinstvom. Ko ponujate vrednost v svojih sporočilih, to gradi zaupanje in verodostojnost vaše blagovne znamke.
  4. Povečanje prodaje in konverzij: S pravilno strategijo lahko e-poštni marketing poveča prodajo. Personalizirane, relevantne in pravočasne ponudbe lahko spodbudijo večje konverzije.
  5. Merljivost in analitika: Omogoča natančno sledenje uspešnosti kampanj. Z analizo odzivov, odprtij, klikov ipd. lahko prepoznate, kaj deluje in kaj ne, ter prilagodite svoje strategije glede na rezultate.

Po dogovoru z naročnikom poskrbim za pripravo t.i. newslettra oziroma e-novic ter za načrtovanje in vsebinsko pripravo marketinških kampanj.

Vešča sem uporabe MailChimp-a in MailerLite-a.

SVETOVANJE IN IZOBRAŽEVANJE

Izvedba delavnic in predavanj, individualna svetovanja 

Izvajam delavnice in predavanja ter individualna svetovanja s področja BRANDINGA (gradnja osebne in blagovne znamke), DRUŽBENIH OMREŽIJ, DIGITALNEGA MARKETINGA, JAVNEGA NASTOPANJA in ODNOSOV Z JAVNOSTMI.

Izobraževanja in svetovanja izvajam tako v živo (osebno) kot preko spleta. Po končanem izobraževanju lahko za udeležence izdam tudi potrdilo oziroma se, če je to potrebno, dogovorimo za mentoriranje ali kakšno drugo obliko sodelovanja.

KO USTVARJAMO S SRCEM, NASTANEJO NAJLEPŠE ZGODBE.

Ustvarimo kakšno skupaj?

✓ Imate svojo blagovno znamko ali podjetje, pa nimate časa za pripravo marketinške strategije in časa/znanja za izvajanje le-te?

✓ Potrebujete pomoč pri izvajanju širšega spektra marketinških aktivnosti kot so: načrtovanje objav na družbenih omrežjih, e-mail marketing, priprava za objave v medijih, ideje za vsebinski marketing (video, blogi)…?

✓ Želite povečati prepoznavnost blagovne znamke oziroma organizacije?

✓ Potrebujete pomoč pri pisanju tekstov za spletno stran in komuniciranju z mediji (piar)?

✓ Vam  ni vseeno, kakšen je vaš javni nastop?

Skupaj naredimo analizo dosedanjega dela in pripraviva marketinško strategijo, ki vsebuje različne aktivnosti na spletu in izven njega.

Pomagam vam pri načrtovanju medijskih objav, kreiranju objav na družbenih omrežjih, kot izkušena novinarka in urednica vam pomagam pri komuniciranju z mediji in odnosih z javnostmi…  

Če vi nimate časa ali idej, lahko jaz v vašem imenu in seveda v dogovoru z vami ustvarjam vsebine za FB stran, Twitter, LinkedIn, Instagram… in to takšne, ki bodo vam in vaši  organizaciji, podjetju, blagovni znamki, produktu prinesle večjo prepoznavnost in priljubljenost.

Pomagam pri kreiranju oglaševalskih kampanj (FB, IG), pisanju besedil za spletno stran.

Delujem tudi kot voditeljica prireditev ter izvajam razne delavnice in seminarje.

INDIVIDUALNO SVETOVANJE

je učinkovitejše, ker se lahko konkretno posvetim samo vam in vašemu poslu, po vnaprejšnjem dogovoru pripravim analizo tvojega dosedanjega dela oziroma obstoječega stanja, hkrati pa se ob tem že rodijo ideje, kako narediti korak naprej. Individualno svetovanje traja 60 minut. Možen je dogovor za novo uro svetovanja ali pa za nadgradnjo sodelovanja v kakšni drugi obliki.

Če imate že ustvarjene profile na družbenih omrežjih,  pripravim analizo le-teh, enako velja za spletno stran.

Termin za srečanje si izberete vi, prav tako lokacijo (zaželjeno je, da je to nekje, kjer je dober wi-fi) – in sicer tako, da mi pošljete e-mail, kjer napišete željeni termin in tematiko našega pogovora. V primeru, da zaradi kakršnih koli objektivnih razlogov srečanje odpade, vam denar vrnem.

Cena individualnega svetovanja: 149 €

MENTORSTVO 

Mentorstvo je oblika sodelovanja, kjer s svojimi izkušnjami iz novinarstva, javnega nastopanja, kreativnega pisanja, marketinga in odnosov z javnostmi… pomagam pri različnih aktivnostih. Skupaj lahko pripravimo marketinški načrt, strategijo objav na spletu oziroma družbenih omrežjih, pomagam vam oblikovati promocijska besedila, ki pritegnejo pozornost in so usmerjena k vaši ciljni publiki… Stojim vam ob strani, vas  motiviram, pregledujem vaše (vnaprej pripravljene) objave, jih lektoriram, svetujem glede naslovov, podpisov k slikam ipd., predlagam ideje za zanimive ankete, bloge, nagradne igre…

Hkrati vas usmerjam na vaši poti z zanimivimi, koristnimi članki, vas motiviram… Gre za sodelovanje, ki poteka tako online kot tudi v živo (1x mesečno zaradi povzetka dela, analize, brainstorminga…).

Cena po dogovoru.

Ste za klepet ob kavi ali čaju?