“S Sabino na področju družbenih omrežij sodelujemo že več let. V tem času sodelovanja lahko rečem, da je postala nepogrešljiv član ekipe. Všeč mi je, da razume našo vizijo, jo sprejema in doprinaša k njenemu uresničevanju. Njena odprtost, profesionalnost in korektnost so neprecenljivi. Ne boji se izraziti svojega mnenja. Veliko mi pomeni, da se lahko nanjo zanesem ter da je zelo dostopna, pozitivna oseba, naš odnos pa kljub sodelovanju bolj prijateljski in sproščen.”

– TINA PERKO, Mademoiselle Studio

“Sabina je odprta, pozitivna, izkušena in strokovno podkovana oseba, ki vam z veseljem pomaga pri brandingu in promociji, je pa tudi odlična voditeljica raznih dogodkov. Mene je navdušila predvsem njena pozitivna energija, optimizem in strokovnost. Toplo priporočam!” 

– SANJA ZVONKOVIČ, arhitektka in oblikovalka, ARHEIN

“Da sem Sabino “najela” za individualno svetovanje, je bila vsekakor pametna in zelo uporabna investicija. Toplo priporočam! Ne rečem, da nekaterih zadev nisem poznala že prej, ampak pogled nekoga, ki se profesionalno ukvarja z družbenimi mediji, je IZJEMNEGA pomena. Vsekakor pa bodite pripravljeni, da se po posvetu sproži val promocije, za katero prej niste niti sanjali.” 

– RENATA HRŽENJAK, Studio Revital

“Sabina je oseba, ki oddaja toliko pozitivne energije, da jo preprosto moraš spoznati. Svoje znanje in izkušnje predaja s tako strastjo, da sam uživaš ob tem, ko ti razlaga. Sama sem na začetku svoje kariere in ob tem se zavedam, da imam malo izkušenj in prav zato sem se obrnila na Sabino, da mi je omogočila vpogled v družbene medije iz prakse, kako dejansko to poteka, saj vemo, da je teorija eno, praksa pa povsem nekaj drugega. Pridobila sem ogromno informacij in napotkov, kje naj še iščem dodatne informacije, predvsem pa mi je Sabina dala samozavest. Samozavest, da sem dovolj dobra, da imam znanje in da moram le začeti hoditi po svoji karierni poti, s tem pa bodo prišle tudi izkušnje.”

 KAJA BUTKOVIČ

“S Sabino sva se spoznali po dogodku 500 Podjetnic, ko sem iskala nekoga, da mi pomaga na področju marketinga. Njega pozitivna energija me je takoj prepričala, zato sva se različnimi idejami in skupnim ciljem dogovorili za sodelovanje. Po prvem mesecu skupnega sodelovanja so bili že vidni prvi večji odzivi, s pravo usmeritvijo pa je vidna tudi moja aktivnost na spletu in drugod. Zelo sem navdušena nad tem, da je znala moje ideje vedno spraviti v pravo obliko, da jih posredujem med vas.” 

– TJAŠA VODEB, oblikovalka nakita MYUNIKAT in grafična oblikovalka

“Zelo mi je bila všeč tvoja sproščenost pri nastopanju. Dobila sem ogromno novih informacij, ki so bile podane na zanimiv in enostaven način, tako da sem jih razumela, čeprav sem na družabnih omrežjih zelo malo in redko prisotna. Vidi se tvoje široko znanje in želja, da ga deliš naprej. Super si!” 

 URŠKA PETRIC, prof. športne vzgoje, udeleženka seminarja o družbenih omrežjih in odnosih z javnostmi

“Seminar o (samo)promociji na družabnih omrežjih se mi je zdel zelo uporaben. Dobila sem veliko novih koristnih informacij. Sedaj samo še zaviham rokave in jih spravim v prakso.” 

– SARA LEVIČAR, Izaja, organizacija in izvedba aktivnosti za otroke

“V kolikor bi mi bila zadana naloga, naj v krogu ljudi, katere osebno poznam, izpostavim tistega posameznika, ki mi je s poslovnega vidika, dal največ, bi se odločila za Sabino Gosenca. Najino poznanstvo se je pričelo v času, ko sva obe delali za regionalno televizijsko hišo Vaš kanal iz Novega mesta – tedaj je bila Sabina že profesionalka na področju javnega nastopanja, sama pa sem to sfero šele pričela osvajati. Danes se hvaležno ozrem nazaj v preteklost, z mislijo, kako dobrodošle so bile vse pripombe in nasveti, ki mi jih je dajala dobronamerno, ko je s svojim strokovnim očesom mimogrede opazila moje začetniške napake ter me s predlogi usmerjala k lastnemu napredku. Po nekaj letih vmesnega zatišja sva se povezali tesneje, ko je zaživel spletni športno razvedrilni portal Triumfator. Za področje občine Sevnica in Radeče sem pripravljala novice s športnega področja, pri čemer sem pridobila dragocene izkušnje tako z načinom poročanja na specifični način in s specifično terminologijo, obenem pa mi je bila zaupana tudi vloga urejanja spletne predloge Joomla z vidika samostojne priprave članka za objavo. Dejala bi, da mi je Sabina kot nadrejena, dovoljevala ravno dovolj svobode besednega in oblikovnega izražanja, kolikor je bilo v danem trenutku ustrezno ter mi s tem omogočila, da sem postopoma osvajala strokoven način poročanja o dogodkih in se naučila presoditi, katera dejstva so najpomembnejša za izpostaviti. Poslovna pot Sabine Gosenca in njena odločitev, da ustvari spletni portal, sta mi predstavljali odločilno motivacijo pozneje, ko nisva več poslovno in mentorsko sodelovali, predvsem tedaj, ko sem tudi sama želela ubrati samostojno pot pri svojem novinarskem delu. Prav zato z veseljem poudarjam, da je bila prav ona tista, ki je moje oklevanje spreobrnila v odločnost, v času, ko sem ustanavljala društvo. Najino skupno sodelovanje je vselej potekalo v sproščenem vzdušju, kar se mi zdi ključnega pomena za nadaljnje samozavestno delovanje v poslovnem svetu – dobrovoljnost in pozitivna naravnanost sta namreč karakterni lastnosti Sabine, katerih sem se ob vsakem srečanju in telefonskem / elektronskem pogovoru navzela ter ju okrepila tudi pri sebi. Iz vsega zgoraj navedenega zato brez vsakih zadržkov trdim, da je Sabina Gosenca oseba, s katero je prijetno in produktivno sodelovati, saj omogoča skupno korist in večstransko zadovoljstvo.”

 DOROTEJA JAZBEC, samostojna novinarka

“Nasmejana, odkrita, delovna, optimistična, vztrajna, zanesljiva, pozitivna!!!” 

– SREČKO ČOŽ, idejni ustanovitelj in organizacijski vodja projekta Miss športa Slovenije

“Poznava se že dolgo. Predolgo. Posledica tega, da nisva več tako mlada, kot bi si to želela. Bila je prva, ki je v meni videla nekaj več, ki si mi je upala dati svojo rubriko na portalu Triumfator.si. Brez omejitev in pravil, carte blanche. Danes ji gotovo ni žal, ker sva skupaj precej uspešna. Kot dva parazita jemljeva tisto najboljše, kar ima vsak od naju. Ona moj občasni in pogojeni navdih, ki se izrazi v besedah, jaz od nje njene organizatorske sposobnosti. Upa si več, kot si ostali. Nekaj, kar rad verjamem, da je skupno obema.”

– JURE MAROLT, novinar in bloger, vplivnež (TV NM – Vaš kanal, portal Ljubki nesmisel)

“Seminarja “Kako biti bolj učinkovit in prepoznaven na družbenih omrežjih in pri komuniciranju z mediji?” sem se udeležila, ker želim izboljšati svoje objave na Facebooku in pridobiti nove stranke. Bilo je super, dobila sem veliko koristnih informacij. Želim priti še na nadaljevanje oziroma želim še individualno svetovanje za moj posel.” 

– MARTINA JUDEŽ, doula – porodna spremljevalka (Mojporod.si)

“Super seminar! Zelo poučne informacije sem dobila in ravno pravšnjo brco v rit, da se spravim odpreti FB stran. To se spravljam že dolgo časa, pa nisem vedela, kako se tega lotiti. Izvedela sem veliko. Hvala ti!” 

– ANA PETANČIČ, vodja Si.Mobil Novo mesto (Versi, d.o.o.)

“Na seminarju ‘Kako biti bolj učinkovit in prepoznaven na družabnih omrežjih in pri komuniciranju z mediji’ sem dobila potrditev stvari, ki sem jih že poznala, in razrešila nekaj dilem, odprle so se mi nove. Glede na različne profile udeležencev je bil to en super splošen uvod v nadaljnje iskanje novih informacij in novih znanj.” 

– PETRA KRNC, Lapego

“Sabino sva se spoznali v okviru projekta Podjetno v svet podjetništva. Njeno predavanje o uporabi socialnih omrežij mi je odprlo nov pogled na uporabno le-teh. Sabina je pri svojem delu strokovna, natančna, polna novih idej in zelo energična. Moja blagovna znamka je z njeno pomočjo pridobila na prepoznavnosti , objave pa so bolj premišljene in dodelane. Zavedam se, da je zelo pomembno, s kom stopaš po svoji poslovni poti in vesela sem, da je Sabina del moje. Hvaležna sem, ker je prišla v moje življenje!”

 BARBARA FORTUNA, Naturi naravna kozmetika

“Sabina velikokrat omenja, da ne smemo tekmovati z drugimi, saj nas bo ta tekmovalnost ubila, nam pobrala energijo (in malce metaforično, ali pa tudi ne – nam zaradi preobilnega stresa naredila rano na želodcu). Edina oseba, s katero naj tekmujemo in jo poskušamo vedno znova premagati, je oseba, katera smo bili včeraj. Sabina pa je mnogo več kot le urednica. Je zagnana podjetnica, ki vedno bolj prodira v področje odnosov z javnostmi in komuniciranja na družbenih omrežjih, več kot uspešno povezuje različne prireditve in je navdušena rekreativna športnica. Vsem, ki se s Sabino šele spoznavate, lahko iskreno zatrdim, da bo sodelovanje z njo več kot odlično, saj je zares predana svojemu delu.” 

 TINA ŠOLN, študentka novinarstva

“Na seminarju o promociji na družabnih omrežjih mi je bilo všeč sproščeno vzdušje in osebni kontakt, ki ga je Sabina pustila, da lahko ohranimo komunikacijo tudi po koncu predstavitve.” 

– MATEJ PODKRIŽNIK, Versi d.o.o.

“V življenju moraš biti malce nor, da slediš svojim sanjam in jih živiš. Vem, da bi velika večina ljudi temu nasprotovala. Vendar ne Sabina Gosenca. Dekle sem prvič opazila na televizijskem ekranu lokalne televizije. Takrat sem jo občudovala, hkrati pa sem si mislila, zagotovo je dekle kakšnih premožnih staršev, ki imajo »veze«, saj kar tako, pa na televizijo vendar le ne moreš priti. Sicer pa kaj pa je to kaj takšnega, napovedati par stvari, podati oceno o kakšni tekmi … to bi ja znal prav vsak … Vendar življenje vsako osebo kuje dan za dnem in s tem zori tudi naša miselnost in pridobimo nova spoznanja. Danes vem, da delo Sabine ni bilo kar tako. Ne poznam njenih staršev, niti ozadja, vem pa, da je za vse njene velike uspehe in trdno zgrajeno kariero, odgovorno zgolj in izključno njeno požrtvovalno delo in trdoživa volja, ki je dokaz njene norosti. J Seveda v pozitivnem smislu. Le koliko je mladih ljudi, ki so novinarske duše po srcu in so se pripravljene odpovedati »normalnemu« najstniškemu življenju kar tako. Že takrat verjamem, da je imela Sabina vizijo, kateri je sledila in se ni dala. Pri tem pa v njej ni težko prepoznati borbenosti, saj ji je glede na področje, ki ga kot novinarka pokriva, ne primanjkuje. Toliko bolj, ker ne le da šport spremlja in o njem poroča, temveč ga hkrati tudi živi v polni meri. In tu pridejo na plan želje vsakega posameznika, da bi delal to, kar ga veseli in osrečuje. Vendar tu ni prostora za finančne apetite. Velike razlike se tu vidijo v osebi, ki ve kaj hoče in je dovolj nora, da gre za tem. Sledi sama sebi in pri tem doživi velike uspehe, ki si jih marsikdo niti ne predstavlja. Ti pa so ovrednoti v precej drugačnih valutah, kot v financah. In takšne osebe, ni težko prepoznati. Izžareva zadovoljstvo, veselje, neustavljivo energijo, kar je bilo pri Sabini občutiti že ob najinem prvem srečanju, ko sva obe soustvarjali program Grajskega teka na Otočcu. Družba takšne osebe je nekaj posebnega. Kaj šele delo, za katerega se človek večkrat vpraša: »Le kako ji vse to uspe, vse uskladiti in opraviti tako kvalitetno?« In takrat veš, da je Sabina dekle, ki živi in v delu uživa.”

– MARTINA BAŠKOVIČ, nekdanja vinska kraljica

“Sodelovanje z njo je vedno korektno. Kot oseba je ustrežljiva, rada pomaga in ji delo ni tuje. Je dober sogovornik in zna poslušati. Kot sodelavka in urednica na Radiu 1 – Dolenjska je bila predana svojemu delu, opravljala ga je odgovorno, vestno in profesionalno. Lahko rečem, da sem se od nje veliko naučila.” 

– RENATA PRŠINA JUG, predstavnica za odnose z javnostmi MRK Krka

“Sabino sem spoznala še iz časov, ko je delovala na Vašem kanalu v rubriki “Brez panike” in Krono šport. Tega je že dobro desetletje nazaj. Kot njeno prednost pred drugimi novinarji in voditeljicami vidim v tem, da se vseh stvari, ki jih dela, loti podrobno in s svojim stilom – kar pomeni, da ji samo naslov ne zadostuje in dodobra razišče ozadje. V tem času, kar jo poznam, mi je dala tudi kak dragocen “novinarski” nasvet, za kar sem ji hvaležna in vse s pridom uporabljam v športu.” 

– MATEJA DROBNIČ, atletinja AK Krka, Športnica leta 2014 Mestne občine Novo mesto

“O seminarju ‘Kako do učinkovite (samo)promocije na družabnih omrežjih in v medijih?’ lahko rečem povsem na kratko – sproščeno, poučno in zelo všečno. Všeč mi je bilo, da je seminar temeljil na konkretnih primerih.” 

– TAMARA ŽINKO JAKLIČ

“Polna svežih, noro dobrih idej, ustvarjalna, vztrajna, predvsem pa simpatična, pozitivno naravnana in nasmejana…na poti do svojih sanj!”

 ŽIVA DOLENC, turistična delavka

Kdaj začnemo ustvarjati novo poglavje vaše zgodbe o uspehu?