Sem ustvarjalka dobrih zgodb, nekdanja gimnastičarka in navijačica, sicer pa velika ljubiteljica sonca in morja, dobrih knjig, sprehodov v naravi, plesa in pisanja, z 20-letnimi izkušnjami v novinarstvu, urednikovanju in vodenju prireditev. Prav te izkušnje so mi dale ogromno znanja, ki ga danes uporabljam pri delu na področju (digitalnega) marketinga, družbenih omrežij  in odnosov z javnostmi.

Ponosna sem, če lahko svoje znanje in izkušnje posredujem drugim ter jim pomagam na poti k uspehu. V življenju me vodi načelo, da je priložnosti za uspeh dovolj za vse. Kot mama podjetnica pa globoko verjamem tudi v to, da če ustvarjamo s srcem, nastajajo najlepše zgodbe. 

Bi radi še kaj več o meni? No prav…

Jezik mi teče kot namazan. Javno nastopanje je talent, ki ga razvijam že od malih nog. Diplomirala sem na Fakulteti za družbene vede – sociologija (kadrovski menedžment), a vedno me je bolj vleklo v medijske vode. Preizkusila sem vse vrste medijev, lokalne in nacionalne, komercialne in tiste, ki delujejo bolj »za dušo«. Iz novinarstva sem pred leti zašla bolj v “piarovske” vode, še vedno pa vodim prireditve, moderiram različne dogodke in delujem kot svetovalka za digitalni marketing, družbena omrežja in odnose z javnostmi, pa tudi kot predavateljica ali mentorica.

Sem Dolenjka, ki ne pije cvička, obožuje pa trenutke ob morju, Kolpi in dobri kavi. Živim v Črnomlju, sem ponosna mamica dveh čudovitih punčk.

Včasih preveč govorim, a sem se v svoji karieri naučila, kako pomembno je znati poslušati. Pa tudi ukrepati, saj brez akcije ni sprememb, spremembe pa so gonilo razvoja in napredka.

In če ste mislili, da zdaj veste vse – daleč od tega. Rada presenečam, pozitivno. Ker verjamem, da se vse zgodi z razlogom in da je življenje čudovito, če so takšne tudi naše misli.

Če želite sodelovati z mano oziroma menite, da vam lahko pomagam, mi pišite preko spodnjega obrazca ali na sabina@sabinagosenca.com in odgovorila vam bom v nekaj urah.
    Si za to, da skupaj ustvariva novo zgodbo o uspehu?