Untitled design (2)

★ Iščeš ideje, kako oblikovati zanimiva in učinkovita promocijska besedila za spletno stran ali FB stran?
★ Bi se rad/a lotil/a pisanja bloga, pa ne veš, kje in kako začeti ter o čem pisati, da bo bralcem zanimivo?
★ Razmišljaš o tem, da bi svojo blagovno znamko ali storitve promoviral/a še na kakšnem drugem družabnem omrežju, ne le na FB?
★ Te zanima, zakaj je pošiljanje zanimivih, koristnih, zabavnih e-novic (e-mail marketing) pomembno?
★ Se pri svojem poslu soočaš z izzivom, kaj in kako pogosto objavljati na družabnih omrežjih, da bo promocija res učinkovita?
★ Ne veš, kje se pravzaprav lotit promocije in kaj storiti, da bodo stroški čim manjši, učinek pa čim večji?
★ Ali pa morda zgolj potrebuješ motivacijsko brco v rit oziroma želiš spoznati ljudi, ki si prav tako želijo s pomočjo družabnih omrežij povečati prepoznavnost in dvigniti posel na višjo raven?

Če si vsaj na eno od vprašanj odgovoril/a z DA, potem je udeležba na dogodku, ki bo v četrtek, 19.11. 2015, med 18. in 20. uro v prijetnem lokalčku sredi Novega mesta, Malimački, zate NUJNA.

No, življenjskega pomena morda res ni, je pa to priložnost, da narediš korak naprej in dvigneš posel na višjo raven. A le, če si ZA AKCIJO!

Izobraževalna delavnica bo praktično naravnana – to ne bo predavanje, temveč izmenjava mnenj, izkušenj, primeri dobrih (in slabih) praks.

Česa na delavnici NE BOMO POČELI:

➜ Ne bomo govorili o osnovah Facebooka in razlikah med osebnim FB profilom in FB stranjo. To zdaj po toliko člankih in objavah že morate vedeti, če ste na FB zaradi posla.
➜ Ne bomo “jamrali”, kako se ne da… ali “šimfali” čez druge ali širili negativno energijo… Saj ne sprejemamo vloge žrtve, ampak smo za akcijo.
➜ Ne bomo zamujali. Začnemo ob 18.00 in končamo najkasneje ob 20.00. Nato lahko sledi neuradni in neformalni del, če kdo hoče dat za rundo ali dve.
➜ Ne bomo se dolgočasili… ker je življenje preveč zabavno in zanimivo, delo, ki ga opravljamo, pa opravljamo s strastjo in užitkom.

Prijave in dodatne informacije: sabina.gosenca@gmail.com

Prijava je veljavna, ko mi na mail pošlješ podatke za izdajo predračuna. Prijavnina znaša 40 €/osebo, če pripelješ še koga, pa ti priznam 5 € popusta. 🙂 

DODATNE INFORMACIJE IN ZANIMIVOSTI O DOGODKU TUDI NA FACEBOOKU:

SABI ŠPORT – Navduši z dobro zgodbo in pristnostjo! 

 

Izjave udeležencev prejšnjih seminarjev in izobraževanj si preberi: TUKAJ

Nekaj utrinkov s seminarja v Malimački v Novem mestu, 25. maja 2015, pa na spodnjih fotografijah:

fb seminar event

DSC_0037 DSC_0033